Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2394 av /home/bjornse/public_html/toft/includes/menu.inc).

Nystart hemsida

Nu gör vi ett omtag med hemsidan och tar bort krav på inloggning om man bara vill läsa. Ska man skriva något, så krävs dock att man är inloggad. Har ni problem att logga in, hör av er till mig så fixar vi ett nytt lösenord. 0706865272, 7676147 eller torkel@toften.se.

Vi har haft troll inne på hemsidan under hösten 2014; de har tagit bort stora delar av toften.se, som dock gick att återskapa (dessutom har mina andra Dupal-installationer förstörts). Jag får ta på mig att inte ha uppdaterat till senaste version av Drupal, det har tydligen varit säkerhetshål i gamla versioner.
Lite mer skydd kanske vi har nu; jag har lagt in en test på att anroparen inte har en känd trolladress (www.stopforumspam.com, det finns flera sådana "vita riddare" som kan hjälpa en att hitta troll). Det är därför ditt anrop till toften.se gör en liten halvhalt innan det är klart.